maandag 28 juni 2021

NIEUWSBRIEF 12 - JUNI 2021

Alle woningen zijn opgeleverd! Dit betekent dat het niet lang meer duurt voordat wij helemaal weg zijn uit uw wijk. In deze laatste NieuwsBrief informeren wij u over onze laatste weken op Te Werve. Benieuwd tot wanneer u ons kunt bereiken? Lees gauw verder!

NOG EVEN TERUGBLIKKEN...
Het project

Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat wij onze eerste NieuwsBrief stuurden. Door corona duurde het project langer dan gepland. Inmiddels zijn op vrijdag 18 juni de laatste woningen opgeleverd. Wij hopen dat iedereen blij is om weer thuis te zijn en geniet van de vernieuwde woning! 

Comfort & bespaarbijeenkomst
Op woensdag 19 mei organiseerden wij de Comfort & Bespaarbijeenkomst. Deze feestelijke afsluiting van het project kon met zonnig weer in de binnentuin plaatsvinden. Na ontvangst met koffie, thee en wat lekkers, gaven wij in kleine groepjes een korte presentatie over uw vernieuwde woning. Daarna werd uw kennis getest tijdens de EnergieBespaarQuiz. Tot slot kon iedereen een lekker frietje halen bij de FrietFiets. Wij vonden het leuk om u te zien en te spreken! 

DE BESPAARWAAIER
Heeft u hem al gelezen en een mooi plekje gegeven? In de BespaarWaaier kunt u nog eens goed nalezen hoe u uw vernieuwde woning het beste kunt verwarmen en ventileren. Ook wordt het onderhoud van uw installaties uitgelegd en leest u tips hoe u nog meer energie kan besparen.

SLIMWONEN APP
Ongeveer een week geleden ontving u van ons een herinnering over de SlimWonen App. Met deze app krijgt u inzicht in uw energieverbruik én krijgt u tips om te besparen op energie. Heeft u de app nog niet gedownload? Doe dit dan alsnog! In de brief kunt u lezen hoe u uw account kan activeren.

AFBOUWEN VAN DE BOUWPLAATS
We zijn bezig met het afbouwen van de bouwplaats. Volgende week worden de laatste containers verwijderd. Hierna laten wij het basketbalveld natuurlijk netjes voor u achter.

HERSTELLEN TUINTJES
Bewoners die gebruik maken van een tuintje hebben contact met Rijswijk Wonen hierover. Rijswijk Wonen informeert hen wanneer er wat gaat gebeuren. 

BEREIKBAARHEID SLIMONDERHOUD
Wij zijn bereikbaar tot en met vrijdag 16 juli 2021. U kunt dus nog enkele weken contact met ons opnemen. Vanaf 19 juli 2021 kunt u voor al uw vragen terecht bij Rijswijk Wonen.

VRAGEN?
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief nog vragen? Stuur ons dan een e-mail op tewerve@uwslimonderhoud.nl of bel naar 070 - 783 0502.

Met vriendelijke groet,

Anouk Bastiaannet
SlimOnderhoud